Topkwaliteit rolluiken....Rolluiken Kesteren

Ervolux Zonweringen en Rolluiken levert ook Heroal rolluiken in Kesteren!!!!

Meer Wooncomfort en privacy, minder energieverlies en inbrekers, dat zijn nog maar een paar voordelen van Rolluiken

Rolluiken verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk en inbrekers. Bovendien kunnen rolluiken vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. U regelt eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht. Zo stemt u sfeer, binnenklimaat en privacy exact af op uw eigen wensen. Rolluiken werken, afhankelijk van type, uitvoering en wijze van aanbrengen, geluidswerend en inbraakvertragend. Door toegepaste materiaalsoorten, zoals aluminium en de van borstel of rubber voorziene rolluik geleidingsprofielen, functioneren rolluiken vrijwel geruisloos.

gallary/geluidswerende rolluiken energiebesparende rolluiken inbraakvertragende rolluiken inkijkwerend rolluiken zonwerend rolluiken

Uw huis voorzien van stevige aluminium rolluiken vormen een groot obstakel voor inbrekers en zijn zodoende een goed alternatief voor dure alarmsystemen
Met rolluiken heeft u de controle over de zon- en lichtintreding, uw rust, de energierekening, uw gevoel voor veiligheid, uw comfort en de behaaglijkheid in huis.

Rolluiken zijn de ultieme vorm van zonwering, namelijk 100% zonwerend.

Het materiaal zoals de rolluikkast, rolluikgeleiders, en vrijwel alle uitvoeringen van rolluik- lamellen, zijn gemaakt van duurzaam hoogwaardig aluminium, en daardoor onverwoestbaar en volledig weer-bestendig. Rolluiken zijn in talloze reeks kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Standaard zijn rolluiken kleuren leverbaar in: wit, grijs, crème, bruin, helbeige, beige, roomwit, naturel, rood, groen, blauw, zwart, of ral-kleuren naar wens. Ze zijn voor naganoeg alle toepassingen op maat leverbaar in een gewenste kleur.

Aluminium rolluikkasten
De bediening van rolluiken zijn standaard met band bediend van binnen uit, voor de grotere rolluiken kunnen worden# uitgevoerd met een bandvertrager of slingerstang. Maar ook kunnen rolluiken natuurlijk worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een sensor. Hiermee zal het rolluik volledig automatisch worden neergelaten bij fel zonlicht of en opgehaald indien de zon is verdwenen, zonder dat er naar om hoeft worden gekeken. Maar ook tijdschakelklok, afstandbediening, sleutelschakelaars en natuurlijk meerdere rolluiken op één bediening.

Klik hier onder om de PDF te downloaden:
Brochure Heroal Rolluiken en Somfy besturingen.

  • actie Alulux en Heroal rolluiken
  • heroal rolluiken wageningen
  • rolluiken tiel
  • heroal rolluiken amerongen
  • rolluiken rhenen
  • Rolluiken montage renkum
  • Alulux rolluiken utrecht
  • heroal rolluiken veenendaal
  • rolluiken montage arnhem
  • heroal rolluiken in kesteren
Offerte / Reparatie rolluiken:
Vraag gemakkelijk en snel vrijblijvende informatie of offerte aan voor rolluiken, vul het onderstaande contact formulier zo compleet mogelijk in, gelieve bij het opgeven van een maat, breedte x hoogte te doen opgeven.
Ook kunt u het contactformulier gebruiken voor een aanvraag van reparatie van uw bestaande rolluiken.

(De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld.

Uw aanvraag/opmerkingen